Onze menu kaart
Tapas
mini kroketten/Duke of Birkshire/Wostyn mosterd € 16,00
Boudin Blanc – Carcasse – Belgium sweet pickles € 14,00
Goujonettes van pladijs met tartaarsaus – € 15,00
Voorgerechten of Menu
Asperges à la Flamande met in huis gemarineerde zalm € 24,00
Raviolini kreeft/ saus van paprika met vanille € 24,00
In huis bereide garnaalkroketten € 24,00
Rund Carpaccio/ groene asperges/ verse pesto € 24,00
Hoofdgerechten of Menu
Kabeljauwhaas/ jonge spinazie/ mousseline saus – € 42,00
Raviolini kreeft/ saus van paprika-vanille hoofdschotelp. € 42,00
Rund ‘Sélection du Boucher’ € 42,00
Hoeve kip filet met dragonsaus € 42,00
Côte à l’Os 2p. Schoorbakke-hoeve natuurlijk gekweekt € 84,00
MEAT EXCLUSIEF
Rib-Eye kalf met champignons € 46,00
inbegrepen: handgesneden frietjes, sausje en groenten
Desserts
Karamelkoekje/rababer/framboos – € 14,00
Tiramisu speculaas – € 13,00
Sabayon met rode vruchten en pistache roomijs 2p. – € 28,00 (2p.)
Dame Blanche – € 13,00
Sorbet Poire Williams – € 14,00
Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
Menu € 65,00
*Stel zelf uw menu samen*
-amuse van de Chef – extra tussengerchtje -3 gangen keuze kaart met menu keuze-
Reserveer
Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Diner + zondagmenu: donderdag- , vrijdagavond en zondagmiddag en avond