Onze menu kaart
Tapas
Mangalica Monte Nevado ham + 24m. versneden met Berkel topper onevenaarbaar van smaak € 24,00
Home-made bitterballetjes met Wostynmosterdmayo (8st.) 16,00
Boudin Blanc – Carcasse – Belgium sweet pickles € 14,00
Goujonettes van pladijs met tartaarsaus – € 15,00
Voorgerechten of Menu
Zeebaarsfilet, mousseline van butternut, Shi-take, Oosterse sausje € 24,00
Onze verse Noordzeekroketten (2 st.) € 24,00
Tartaar rund met verse Italiaanse truffel, Bekegemse foie gras € 25,00
Coquille St-Jacques, witte pens, crème van pastinaak met pecorino kaas € 24,00
Hoofdgerechten of Menu
Paling met fijne kruiden roomsaus € 42,00
Kabeljauwhaas ‘Royale’, stoemp van pastinaak, Wostynmosterd sausje, Noordzee garnalen € 42,00
Rund ‘Sélection du Boucher Arnold’ € 42,00
*Wild, volgens aanvoer
Nu beschikbaar – Fazant – Hertenkalf
MEAT EXCLUSIEF
Rib-Eye Schotse Aberdeen ‘the Original’ € 46,00
Tomahawk – Black-Angus – boterzacht – perfect share 2 pers. € 92,00
inbegrepen: handgesneden frietjes, sausje en groenten
Desserts
Mango, dark chocolate, coco’s parfait, noten crumble – € 14,00
Tiramisu speculaas – € 13,00
Dame Blanche – € 13,00
Colonel Limoncello – € 14,00
Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
Menu € 65,00
*Stel zelf uw menu samen*
-amuse van de Chef – extra tussengerchtje -3 gangen keuze kaart met menu keuze-
Reserveer
Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Diner + zondagmenu: donderdag- , vrijdagavond en zondagmiddag en avond